< Till bloggens startsida

Intressant hemfärd

Har totalt glömt bort att berätta det här! I söndags när jag åkte hem från Karlsborg träffade jag en väldigt intressant tjej. Det började med att jag klev på tåget i skövde.. Jag och den här tjejen hamnade mitt emot varandra i ett fyrasäte. Hon hälsade glatt mot mig och jag hälsade lite generat tillbaka, inte direkt så att man brukar starta en konversation med okända människor på bussar eller liknande(?)

Iallfall, Isen var bruten och hon pratade glatt på. Vi kom in på var vi hade varit, vad vi hade för intressenen..
Och mitt i de här så frågar jag självklart vad hon jobbar med. Tillbaka fick jag ett svar som jag var minst sagt chockad över . Hon var sexförsäljare, Sålde glidmedel och sådant, Ojoj. Det var tur att jag inte hade något att äta i munnen eller något, då hade jag nog satt de i halsen..

Vi hade en jättetrevlig pratstund i en timma och hon gav mig råd inför framtiden. Som att det var inte planerat att hon skulle jobba med det, Hon hamna där och hon älskade sitt nya jobb.

Brukar du prata med människor på buss eller tåg? Eller har det hänt att ni verkligen träffat någon som kanske får en att inse nya saker?

Den där resan hem var iallafall mäkta intressant och jag hade kul under hela resan!


Kommentarer
Lajke

Haha, det var ju lite annorlunda! XD



Sv: Ja, det är ju de roligaste skämten som är såna :D



/Lajke

2010-06-14 @ 13:00:17
URL: http://www.lajke.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus