Imagine

 
When you feel my heat
Look into my eyes
It’s where my demons hide

Blommor

Ååh fick blommor på bud idag utav min prins! Hur gulligt är inte det? Tyvärr ringde budfirman och förstörde överraskningen med att fråga om jaf var hemma efter 6 för jag skulle få blommor. Mindre bra utav firman måste jag säga, var ju meningen att jag skulle vara överraskad med att de bara plinga på..

Tack min prins ❤


Jobb

Packa upp en tapet nyss som chefen skall ha med på jobbresa. Galet snygg. Skulle jag inte flyttat snart skulle jag satt upp den hemma, självhäftande, riktigt enkelt (y) jag har satt upp 5 väggar på jobbet :D

www.starsonwalls.com


Måndag, måndag...

Åter igen måndag. Helgen har gått lika snabbt som vanligt *sad face*
Den har dock varit mysig, hela fredagen spenderades som sagt med att kolla på innebandy, matchen slutade lika.. inte så bra som vi förväntade oss. Sedan åkte vi hem till mig. Köpte massor av onyttiga saker. :o Ska försöka lägga av med allt, men M är ju en sååådan gottegris, svårt att hålla fingrarna i styr då.

I lördags var det hem till honom på middag. Friterad fläskfilé, riktigt gott. Mmmm.. En lugn hemmakväll med andra ord, behövligt ibland det med.

I går var det full rulle däremot. Först iväg och spela lite innebandy, ja. Tänka sig, jag spelade för första gången på många år. Jag lyckades till och med träffa bollen och göra mål! Chockerande! Jag kanske använde liiite för mycket otillåtna medel för att det ska vara godkänt ;) men aja, skam den som ger sig. (har dock träningsvärk ööverallt, i muskler jag inte trodde hade) sen blev det pizza... auch, men ooh så gott.. För att avsluta kvällen med att kolla på ännu en match.


En oerhört fin summering utav helgen ;)

Innebandy

Uppdatering i periodpaus...
4-2 leder dem med :) men harreguuu vad nerverna inte är som de borde, såfort det håller på att vända slår hjärtat i tusen.. Tävlingsmänniska som jag är, är det nästan svårt att kolla på match...

Speciellt nu när det hettar till innan paus,... Får se om jag överlever sista period :)


Testar att mobilblogga!

Såå smidigt, I like it! Snart slutar jag jobbet och då blir det raka vägen och kolla på när M. Spelar match :) hoppas det går lika bra som sist ;)


M...


Försenad Halloween

Jag älskar Halloween. Det kan vara bland det bästa som händer under året, förutom möjligtvis påsk (Granjakt!) Får förklara närmare påsk vad det menas med. :)

Jag och M blev en blandning av terminator... Hade riktigt roligt. Mindre roligt att gå upp dagen efter
och kolla på när M spelade innebandy... Mådde mindre bra efter en låång biltur. Tur att jag inte spydde.
att vara åksjuk och bakfull och åka bil är ingen bra kombination. Keep that in mind!

Bilder från i Lördags :) 
 
 
 
och man måste ju testa sminket dagen innan :O ;) 
 

Tyra

Dagens illustration.
Hittade en rolig bild på Tyra på hennes blogg ;)
borsta tänderna, var morgon och var kväll!

Kenza

En snabb illustration på Kenza, dock är orginalfotot mycket finare :/


bloglovinRSS 2.0